Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate stabilește modul în care vom trata informațiile personale pe care ni le furnizați în timp ce utilizați site-ul web situat la („Site-ul”) și/sau serviciile furnizate de acesta („Serviciile”). Putem modifica această Politică de confidențialitate din când în când și astfel de modificări vor intra în vigoare de la data și ora la care Politica de confidențialitate revizuită este disponibilă pe Site.

Pentru a furniza Site-ul și Serviciile, este necesar să deținem și să procesăm anumite informații personale. Avem grijă rezonabilă de a păstra aceste informații în siguranță și de a preveni orice acces neautorizat sau utilizare ilegală a acestora. Toate informațiile personale sunt prelucrate de noi în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Vă rugăm să rețineți că este posibil să folosim cookie-uri în timp ce accesați Site-ul pentru a evita necesitatea de a reintroduce detalii în diferite ocazii și alte astfel de scopuri. Dacă nu doriți să primiți cookie-uri, puteți modifica în consecință setările de pe computer sau browser.

Dacă aveți întrebări despre Politica de confidențialitate sau doriți să reluați primirea informațiilor pe care este posibil să le fi renunțat anterior să le primiți, vă rugăm să ne contactați.