Maternitatea de la Institutul Mamei şi Copilului se închide temporar

Maternitatea de la Institutul Mamei şi Copilului se închide temporar

Spitalizarea gravidelor şi lăuzelor din republică care necesită asistenţă medicală spitalicească specializată înalt calificată se va efectua în secţiile Spitalului Municipal Nr. 1.

Sistarea activităţii Centrului Perinatal are loc în contextul efectuării reparaţiei curente şi prelucrării generale sanitare a Centrului.  

Nu ai unde sa-ti lasi copilul cat timp esti la serviciu?  Gradinita Particulara Prichindei si Voinicei este raspunsul la toate cautarile tale. 

Daca locuiesti sau lucrezi in Baneasa, noi suntem solutia la problema ta. Te asteptam intr-o zona linistita, ferita de traficul rutier, un mediu in care copilul tau se va simti ca acasa.

Suntem particulari si avem cresa, dar si gradinita in Bucuresti. Locatia este  in zona Baneasa, intr-o cladire pe trei nivele cu un spatiu generos de 500 mp si o curte de 1000 mp, din care jumatate a fost amenajata ca loc de joaca. 

Scopul nostru este sa le oferim copiilor o varietate de experiente valoroase, care sa ii ajute sa se dezvolte in toate privintele, sa-i faca mai capabili si mai creativi. 

Ne gasesti pe: http://prichindeisivoinicei.ro